lördag 4 oktober 2008

Avstämning nr. 1


Traditionell och stilren beer bong. Finns även med två slangar, bra för beer battles (?).

I bloggens begynnelse skrev jag :

""" Sista frågan: Finns dom!? Ja, husfesterna med den omtalade ölen i pappmuggar och de obskyra lekar som krockar totalt med den amerikanska kyskheten och snarare flirtar med svenska synden? """

Lika bra att stämma av efter förra fredagskvällen; husfesterna finns inte oväntat i allra högsta grad och pappmuggarna stötte jag på i mängder. BÅDE röda och blå dessutom. För att ytterligare spä på bilden som de lågkvalitativa highschoolrullarna har förmedlat fanns dessutom beer bongen på i alla fall ett av kvällens tre besökta hus. I sorlet framkom att det lokala rekordet (i beer bong, dvs att att sänka en burk öl så snabbt som möjligt genom att hälla ölen i tratten, bygga upp bra tryck i slangen för att sedan dricka genom att öppna vredet längst ner på slangen) låg någonstans under fem sekunder.

Då de flesta i kvällens gäng var förstaårsstudenter (18-19 år), blev det mkt flashbacks från gymnasietiden när en stor del av kvällen handlade om att hitta den ultimata festen, beklaga sig över alkoholbrist och prata olika strategier för att komma över prisvärda falskleg. En tanig och finnig kille i gänget visade stolt upp ett falskleg som sa att han var 23, ungefär fem år äldre han såg ut. Han passade samtidigt på att vara lite lagom dryg och viktig, vilket han å andra sidan hade all rätt att vara...

Inga kommentarer: