torsdag 25 mars 2010

Den oviktiga bloggen


Åkersork? Städade en av kompaktkamerorna hemma och fann den här musbilden från gångna hösten. Överlevde fällan nästan helt oskadad.

130:e inlägget i den här bloggen – och det börjar bli svårt att påstå att jag inte är en av alla meningslösa bloggare därute.

På 90-talet vill alla unga och hippa människor leda program på ZTV – på 00-talet vill vi åt samma typ av kändisskap genom bloggväsendet. Kändisskap är kanske att ta i, men hursomhelst är det skoj att åtminstone i teorin ha möjligheten att nå massorna – även om jag och majoriteten av alla andra snarare träffar löst folk på kanterna. Är det inte innehållstomma modebloggar med lågupplösta bilder på de ena plaggen dyrare och konstigare än de andra fyller vi bloggosfären med den ena livsbejakelsen oviktigare än den andra. Men fan vad det stärker yttrandefriheten – i princip slås ju alla på lika villkor!

Schyffert som Glenn Killing i Nile City får representera 90-talets "programledare på ZTV". Notera jeans-inslagen i klädseln, den dåliga passformen, skinnvästen – och såklart mittebenan. Och precis som Glenn Killing-karaktären utan någon essens i sitt pladdrande. 90-tal är och blir alltmer nostalgi …

Inga kommentarer: