lördag 17 april 2010

Vulkanutbrott och Alfa Romeo...

Det har gått knackigt för Alfa Romeo under sista tiden, särskilt i Sverige. Att provkörningen av den viktiga modellen Giulietta krockar med vulkanutbrottet på Island känns nästan ironiskt i sammanhanget. Ingen är mer besviken än jag, vem smälter inte för de härliga formerna och att man dammat av gamla klassika beteckningen Giulietta? Så mycket roligare än tidigare siffrorna 147.

Rätt fascinerande att luftrummet i Europa ekar av tomhet. Och nästan mest lustigt med alla viktiga personer som vanligen flyger flera ggr i veckan – flygets betydelse har aldrig varit med uppenbart.

Jag ska flyga till Milano imorgon för att provköra nya Alfa Romeo Giulietta, men av förståeliga skäl ser hela resan osäker ut nu. Trist! Spänd på modellen och på att få en dos Italien – jag har inte gett upp än även om prognosen ser mörk ut.

Riksbankens Stefan Ingves lär sitta i bil på väg ända från Spanien. Köerna vid gränsstationerna måste vara härligt tjocka. Jag slår vad om Ingves snabbt lyckats komma över en iPad och sköter reporäntan från baksätet någonstans i höjd med Paris...!

Inga kommentarer: