tisdag 6 april 2010

Sverige: iPhone-dilemmat – Nordkorea: Mobil-vadå?

Jobbigt värre för oss i västvärlden. 6 grader och bara ben-premiär på hemvägen, slicksen är på och det är vår! Extra lätt-trampat med vetskap om att Mercedes SLS AMG med 571 hästar anlände till parkeringen idag – vi lär av förståeliga skäl slåss om att lägga vantarna på den.

Det är inte lätta tider för oss mobilanvändare idag. Det lär ha gått upp för ALLA hur sjukt användarvänlig (bra känns som ett väl starkt ord...) Apples iPhone är. Men vem vill köpa den nu – när den snygga och till synes exklusiva handdator-mobilen ligger på var mans bord...?

Bara att vänta. På nästa revolutionerande mobil – och då köpa fortare än kvickt. Eller betänka att mobilanvändare i Nordkorea efter nyligen skärpt lagstiftning riskerar att avrättas – offentligt om de använder kinesiska mobiltelefoner för att ringa utlandet.

Dagens framkomna nyheter om en kommande regimkollaps i den osannolika diktaturen som satsar allt på den enorma militärmakten och låter folket leva i fattigdom är bara att ta till sig. Och hoppas att det ligger någon sanning i dem.

Inga kommentarer: