söndag 21 februari 2010

Mona diggar Beyoncé


Varumärkes- och konsumentcheck är alltid skoj. DN.se har kartlagt Mona Sahlin – utan att bjuda på några större överraskningar. Möjligen förutom ett musikval, Mona försöker flirta med både ungdom och feminism (?) i valet av "Bästa förfestmusik".
Såklart det ska vara Beyoncés rytmiska "All the single ladies". Jag dömer inte – Mona har ju valt en av de skönare Beyoncéprodukterna!

Och skulle Mona ledsna på originalversionen finns det flera tunga mixar ute. Jag skulle rekommendera The Japanese Popstars version som bygger upp länge och väl för att mynna ut i en välkomponerad electrohouseslinga.

Smidigt tillgänglig på numera institutionaliserade Spotify. Bara att dra igång innan det är dags att dra ut – och då drar Mona troligen med oss till Barcelona Tapas & Bar bakom om Kulturhuset.

Sluttramsat, veckans stora happening i jobbväg är att ta pulsen på nya BMW 5-serie. Klassens måttstock körglädjemässigt mäts mot konkurrenterna från Mercedes, Jaguar och Audi. Plus den arktiska kylan. Follow up lämnas snarast...!

Inga kommentarer: