torsdag 14 maj 2009

Studentrum med garage!


Det blev några ihärdiga försök till att plugga hemma under veckan. Disciplinen är klart bättre än under termin ett och två, men men, rätt hopplöst än. Folkes levererade en syndigt god ananas för ynka femton kronor. Värt!

Det är tidig torsdagskvällning och solen ligger lågt över Studentstaden. Kom precis från ett säljrepetitionsmöte nere i fotobutiken inför sommarens jobbpass. Chefen gick igenom lite säljteori med samma lättsamma och grabbiga ton som jag minns sen förra sommaren - kan bli några bra veckor tror jag.


Stefan körde också försök till hemmaplugga under dagen, men fokus verkade delvis ligga mer på att göra en av hans goda korvgrytor.

Uppsatsprocessen har rullat på halvbra under vecka, så himla teoretiskt att minsta lilla gnutta av dålig motivation lätt leder till alltför långa kaffepauser. Dagens bästa händelse var att jag fixade garage, trodde det skulle vara halvt omöjligt men hittade ett fem minuters gångväg från härliga Studentstaden. Som upplagt att hämta Porschen nu, blir stenhårt plugg i helgen med tanke på tisdagens Brygganpremiär på Snerikes. Därför passar det alldeles förträffligt med en Stockenutgång ikväll...

/G

Inga kommentarer: