måndag 11 maj 2009

Ny vecka och mer bilder!

Fokus i bloggen ligger på bilder, ny vecka innebär som bekant alltid ett nytt liv och ny löften. Efter att valts till nationsfotograf för tredje gången för Södermanland-Nerikes nation igår försöker jag komma igång med fotandet igen. Det må vara allt från rätt meningslösa, men förhoppningsvis snygga, porträtteringar av vardagen till lite mer betydelsefullt plåtande.


Rejäl kolhydratuppladdning som sköljdes ner med lite C-vitamin, en balja English Breakfast och en espressoshot. Har alltid skrattat åt alla fotade måltider i drösen av meningslösa bloggar, väljer att inte kommentera i det egna fallet :-). En bra och produktiv vecka ska det hursomhelst bli!


Det har slagit ut i Uppsala och Studentstaden är vackrare än någonsin.


Innergården.

Under dagen har plöjt Henrik Alexanderssons politska frihetsblogg eftersom den utgör en av min pågående uppsatser analysenheter. Bortsett från att smått ha kastat upp på hela den undersökta FRA-debatten under förra sommaren stötte jag på ett ord jag halvt glömt bort. Pendang. Ligger underbart i käften och betyder enligt ne.se en företeelse som i väsentliga avseenden överensstämmer med annan företeelse av samma art. Allmän reflektion totalt befriad från någon relevans, känns som en bra motpol till uppsatsskrivandet.


Trivs perfekt på plan ett...

Inga kommentarer: