onsdag 14 oktober 2009

Festkitet till utgången

Presentkitet för den perfekta utgång...! Presenter till nyligen utgångsmyndiga Agnes från mig, Karl-Oscar, Gustav och Jagis.

1. 2 cl Jäger till förfesten. Att grogga med eller bara som en refresher. Symboliskt med en tvåa, skippa hetsdrickande på förfesten och du lär ha en bättre kväll (eller i alla fall morgondag). Så sa i alla fall sköne Erik Haag i den av Alkoholkommittén utgivna filmen "Festmetoden".

2. Tuggummin är ett oumbärligt tillbehör på klubben, för även om du är helt övertygad får du inte enbart fräsch andedräkt från dina Fisherman-shots.

3. Presentkort Max. Alla vägar bär till White Room brukar såklart opartiska skribenterna vid Stureplan.se skriva. Vi ansåg att de snarare bär till Max Norrmalmstorg. Samma kökaus, men alla kommer in. Och på norrländskt manér tar det en rent ut sagt en j_vla tid att få den goda och fräscha burgaren. För just fräschheten är så viktig klockan 05.15 när man småpackad står med ring i öronen och försöker knuffa bort svart-taxichauffören som vill köra dig till Skarpnäck, nej Skarpäng...

4. Pepparsprayen! En bra-att-ha-pryl ifall fel person insisterar på att följa med dig hem.

5. Resorb. Pillerröret Bakis ska motverka eventuella blykeps-tendenser dan efter. En bra grej helt enkelt.

Inga kommentarer: